REMEIS CASOLANS PER AVORTAR






Hi ha una gran varietat de receptes naturals que estan indicades per induir l’avortament casolà, però són efectius de debò els remeis casolans per avortar? Tot i que els efectes de molts ingredients no tenen el suport d’investigacions mèdiques o científiques, han sigut l’alternativa de generacions de dones d’arreu del món per interrompre embarassos no desitjats o que posen en risc la salut o la vida de la mare.

És l’opció recurrent, sobretot, en països que penalitzen el procés d’interrupció de la gestació. I, malgrat tot, les formes casolanes d’avortar signifiquen un risc menor per a la salut de la mare, perquè es fa ús d’aliments naturals els efectes dels col·laterals dels quals no comprometen seriosament la vida. I molts formen part de la ingesta diària de qualsevol dona.


PRENDRE INFUSIONS D’HERBES


Cohosh negre

El cohosh negre és una altra de les herbes ideals per afegir als remeis casolans per induir l’avortament, segons la mateixa font. En combinació amb el cohosh vermell, pot funcionar per produir un avortament natural sense la necessitat de fer servir cap altre ingredient. La recomanació inicial és ingerir-ne almenys 50 mil·ligrams per setmana.








Julivert

El te de julivert és un remei segur per produir un avortament espontani. Només cal bullir-ne unes quantes fulles i beure’n la infusió en dejú cada matí durant un temps considerable. És una de les formes casolanes d’avortar que tenen menys complicacions i només et fa falta un ingredient que segur que trobes fàcilment per casa.





Safrà

El consumo de safrà ha demostrat ser tòxic en grans quantitats. Per això es fa servir com una de les formes casolanes per avortar. Només cal fer-ne una infusió amb les fulles i ingerir-la. Els seus olis essencials representen un perill i poden aturar la gestació durant les primeres setmanes de l’embaràs.





Alfàbrega

No tots els tipus d’alfàbrega són comestibles. I tot i que la versió més utilitzada és aromàtica i agradable al paladar, n’hi ha un tipus que es fa servir d’insecticida per l’alt nivell tòxic que té. Si busques un avortament casolà, has de fer servir l’Ocimum basilicum en receptes naturals, amb moderació i seguint les indicacions d’un botànic.






LA VITAMINA C

Aquí podríem enumerar tots els aliments que contenen grans quantitats de vitamina C. Llimones, taronges, pinya, ceba i un llarg etcètera. Aquesta vitamina pot netejar la progesterona present a l’úter i pot eliminar-la, cosa que pot provocar la mort del fetus de manera instantània.





Pinya

Els alts nivells de vitamina C de la pinya la converteixen en un dels aliments ideals per avortar. Per això, els que es dediquen a la preparació de remeis casolans per interrompre l’embaràs en suggereixen el consum. Tant si n’ingerim la polpa com el suc, els efectes són els mateixos.


Taronja

Com a fruita, la taronja és molt funcional per interrompre l’embaràs de forma natural. Cal liquar-la a parts iguals amb altres ingredients: llimona, all i ceba. L’elevat nivell d’acidesa que té serveix per disminuir el procés de desenvolupament del fetus i debilitar del funcionament regular del coll uterí.

Comentarios